Vesti

Jovana Tomić - partner u CT Legal moderator okruglog stola o sudskoj praksi u oblasti radnog prava u organizaciji Američke privredne komore (AmCham)

27. maja 2019. godine, Jovana Tomić partner u advokatskoj kancelariji CT Legal modeririala je panel diskusiju o sudskoj praksi u oblasti radnog prava koju je organizovala Američka privredna komora (AmCham) u Srbiji. Američka privredna komora (AmCham) u Srbiji.

Učesnici su razgovarali o pitanjima iz sudske prakse i tumačenju zakona, i dobili mišljenja sudija i pojašnjenja u vezi sa različitim tumačenjem sledećih zakonskih pitanja:poništaju rešenja o otkazu - naknadi štete zbog izgubljenih zarada, naknadi u slučaju prekovremenog rada, o zasnivanju ugovora na neodređeno vreme, naknadi troškova za dolazak i odlazak na posao, pravima zaposlenih kod promena poslodavaca, rasporedu i raspodeli radnog vremena, prihodima kod naknade štete u slučaju nezakonitog radnog odnosa i o organizaciji sudstva i usaglašavanju sudske prakse.

U dijalogu su učestvovali predstavnici - sudije Vrhovnog kasacionog suda, Osnovnog suda u Novom Sadu i Trećeg osnovnog suda u Beogradu.

Comments are closed.

Članica:

Amcham / Advokatska Komora Srbije

SAM

Srpska asocijacija menadžera

Kontakt:

Caković/Tomić – CT Legal

Bulevar Kralja Aleksandra 26

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 11 411 66 55

Fax: +381 11 411 66 22

office@ctlegal.rs

Poveži se: