At CT Legal, we believe that diligence and passion in everything you do could really make a difference. We make it happen in legal profession.

ADVOKATSKA KANCELARIJA

Caković Tomić - CT Legal je advokatska kancelarija sa sedištem u Beogradu, usmerena na pružanje sveobuhvatnih pravnih usluga, domaćim i inostranim klijentima.

Mi smo uvek i pre svega posvećeni klijentu i pronalaženju adekvatnog rešenja, pri čemu smo prepoznati po kvalitetu i pouzdanosti.

Lighthouse

MI SMO POUZDANI

Izvršenje usluga u dogovorenom roku, pod utvrđenim uslovima je pravilo od koga ne odstupamo.

OUR
ATTORNEYS

have significant experience in representing and providing legal services to local as well as international clients.

Pens

NAJNOVIJE
VESTI

  • CT Legal na konferenciji HRevolution – Generacije kroz inovacije
    U četvrtak, 26. oktobra 2023. godine, održana je konferencija „HRevolution – Generacije kroz inovacije“ u organizaciji O.U.R. HR. Konferencija je bila posvećena trendovima i novitetima u upravljanju ljudskim resursima. Ovaj skup je okupio HR profesionalce i izvršne direktore iz različitih industrija.
  • Sektor građevinarstva u svetlu novih izmena Zakona o planiranju i izgradnji
    Nedavno usvojene izmene Zakona o planiranju i izgradnji obrazložene su potrebom podsticanja tržišne privrede u okruženju povoljnijih uslova za strane investicije, te potrebom bržeg lokalno ekonomskog razvoja, kao i porasta BDP-a. Iz širokog kruga izmena u konkretnom zakonodavnom okviru, koje su dizajnirane da doprinesu većoj pravnoj sigurnosti za investiranje i izgradnju u Republici Srbiji, izdvajamo neke od važnijih.
  • Nova zakonska rešenja i zahtevi prema novousvojenom Zakonu o elektronskim komunikacijama
    U kontekstu usklađivanja domaćeg pozitivnog zakonodavstva sa pravnim tekovinama Evropske unije, od 7. maja 2023.god. na snazi je novi Zakon o elektronskim komunikacijama, usklađen sa EECC direktivom koju je Evropska unija usvojila u decembru 2018. godine. Poboljšanje uslova poslovanja u oblasti elektronskih komunikacija, jačanje mehanizama zaštite prava korisnika kao i stimulisanje domaćih i stranih investicija samo su neki od ciljeva novog zakona.

LOKACIJA

Top