Vesti

CT Legal na konferenciji HRevolution – Generacije kroz inovacije

U četvrtak, 26. oktobra 2023. godine, održana je konferencija „HRevolution – Generacije kroz inovacije“ u organizaciji O.U.R. HR. Konferencija je bila posvećena trendovima i novitetima u upravljanju ljudskim resursima. Ovaj skup je okupio HR profesionalce i izvršne direktore iz različitih industrija.

CT Legal Senior Partner Jovana Tomić bila je moderator Employment Panela “Žmurke”, na kome su učestvovali Sonja Ćetković, generalna direktorka Infostuda, Jovana Uzelac, rukovodilac HR South East Market u Nestle-u i Nemanja Čedomirović, suosnivač Grovit Agile-a.

Kao advokat sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti radnog prava, Jovana je donela novi pristup poznatim HR temama i trendovima koji nas očekuju u toj oblasti. Koje aktivnosti, projekte i mere poslodavci preduzimaju da privuku kandidate? Da li je kriza uglavnom iza nas ili njen pik tek predstoji? Šta možemo očekivati u 2024. godini? Transparentnost zarada – šta znači, da li i kako je implementirati? Ovo su samo neka od pitanja na koja su panelisti izneli svoje stavove u zanimljivom i otvorenom razgovoru koji je vodila Jovana Tomić, Senior Partner CT Legal.

Generations through Innovation Conference

Comments are closed.

Članica:

Amcham / Advokatska Komora Srbije

SAM

Srpska asocijacija menadžera

Kontakt:

Caković/Tomić – CT Legal

Bulevar Kralja Aleksandra 26

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 11 411 66 55

Fax: +381 11 411 66 22

office@ctlegal.rs

Poveži se: